Menu
Programma's
3LRel XB-on

Privacy

Persoonsgegevens

COLOR2B is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang is voor haar activiteiten. Uiteraard worden persoonsgegevens van werkgevers, UWV en cliënten, als ook bezoekers van de website, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

Hierbij houdt COLOR2B zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. De website maakt gebruik van Plesk Webstatistieken. Deze informatie is niet tot individuele personen te herleiden.

Nieuwsbrief

COLOR2B verstuurt periodiek een nieuwsbrief. Je kunt je toestemming voor het ontvan-gen van deze nieuwsbrief altijd intrekken door je af te melden voor de betreffende nieuwsbrief in de afmeldlink.

Gebruik van persoonsgegevens door derden.

Bij de verwerking en het gebruik van je persoonsgegevens gaat COLOR2B zorgvuldig te werk. Zij gebruikt alleen díe gegevens die nodig zijn voor een optimale dienstverlening.

Voor zover dat niet voortvloeit uit de wet of uit verplichtingen die COLOR2B jegens jou is aangegaan, worden zonder jouw toestemming geen persoonsgegevens aan derden verstrekt. COLOR2B laat geen gebruik van persoonsgegevens door derden zelf toe voor commer-ciële, charitatieve of ideële doeleinden.

Vragen

Heb je na het lezen vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kun je deze richten aan: COLOR2B, t.a.v. Sija Tol, Rinia van Nautaweg 3 C, 9061 AA Gytsjerk of e-mail info@color2b.nl

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees meer over cookies